dilluns, 3 d’octubre del 2011

Documents de Google

Hem après a treballar amb el Google Docs .
És un programa gratuït que inclou un processador de textos, fulls de càlcul, formularis, presentacions entre d’altres. Per poder utilitzar-lo s’ha de tenir un compte al gmail.
Es poden crear els documents citats anteriorment o sinó sempre pots penjar els arxius que tu vulguis des del teu ordinador.
Aquests arxius es poden compartir amb totes aquelles persones a qui els hi enviïs  la sol·licitud de compartir mitjançant el correu electrònic(sempre de gmail) d’aquestes.
Al mateix temps pots arxivar tots aquests documents en carpetes que les pots compartir o fer-les únicament personals.

Un dels documents creats avui,són les presentacions que consisteix en crear diapositives i les pots anar passant com si fos un vídeo.
A la vegada és semblant al power point però és més pràctic i sembla fàcil d’utilitzar.


Un dels altres documents amb els que hem treballat és el formulari, que et permet crear enquestes i poder-ne veure els resultats.








Aquesta petita taula ens donaria els percentatges i la informació que la gent hauria contestat.



En el cas de fer servir aquests arxius o documents, hauries de tenir una conta de gmail i donar-te d’alta al Google Docs.
Aquest programa et permet treballar en grup des d’un mateix arxiu i el pots compartir amb totes aquelles persones que vulguis que el vegin, al mateix temps que els hi pots permetre que el modifiquin.

Em sembla una eina molt útil de cara als estudiants ja que és molt més pràctic penjar els documents aquí i poder-los compartir i modificar-los al mateix temps en comptes d’ haver d’estar enviant correus electrònics a tothom que li vulguis enviar un arxiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada