dissabte, 24 de desembre del 2011

Recitacions i exposicions Publicació Digital i Identitat i Territori

Avui agruparé tres sessions, la primera només té a veure amb les recitacions dels poemes de COED i la segona i la tercera amb les exposicions de la Publicació Digital i les de Identitat i Territori que tenen a veure amb les dues assignatures.

A les últimes classes de COED han tingut lloc les recitacions dels poemes que nosaltres havíem escollit ben bé a principi de semestre. Cadascú ha recitat la que ha triat davant de tota la classe. Jo personalment vaig decidir recitar la Cançoneta Incerta de Josep Carner, que comença així:
Aquest camí tan fi, tan fi,
¿qui sap on mena?
¿És a la vila o és al pi
de la carena?
Un lliri blau, color de cel,
diu: -Vine, vine-.
Però: -No passis! -diu un vel
de teranyina...

També han tingut lloc les publicacions digitals, en el nostre cas ho vàrem fer sobre en Ramon Pellicer ja que creiem que era un bon comunicador.
Prement a l'enllaç, podreu veure la nostra pàgina web sobre ell on hi podeu trobar: qui és, on viu, on treballa, les xarxes socials, perquè creiem que és un bon comunicador i la seva presentació en un prezi.

Per últim, la última exposició que hem fet d’aquest mòdul, és la de Identitat i Territori i el tema triat és El masclisme a la publicitat. Hem fet una petita introducció, hem centrat en varis anuncis i els hem analitzat i per últim hem fet una petita conclusió.

Cal concloure que en el cas de la recitació ens ha servit per veure com ens posem davant del públic, però per això teníem el llibre de Com parlar bé en públic on ens donava algun consell de com parlar bé.
Pel que fa els dos treballs que relacionen els dos mòduls, ens ha servit per dur a la pràctica tots aquells programes apresos a GITIC i  per altra banda per posar en pràctica la part oral a COED.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada