dissabte, 24 de desembre del 2011

Tancament

Aquesta és la última entrada que faig en aquest bloc relacionada amb el mòdul de Processos i Contextos educatius II.

Aquest bloc m’ha servit per fer un petit recull de tot allò que hem fet a les assignatures de COED i de GITIC.

Si fem un repàs de tot allò après a Coed és:
1-    Competència comunicativa on hem tractat l’article de “el lenguaje y las lenguas”, i on hem definit que és llegir, escriure, parlar i escoltar.
2-    Els camps semàntics i l’homonització on hem començat amb una petita activitat de dir set paraules relacionades amb el camp semàntic de la brutícia, hem tractat el tema de l’homonització i un exemple clar per entendreu era amb el de l’ensaïmada i per últim pensar bons comunicadors.
3-    Codi escrit i oral, anàlisi anuncis. Primerament tracto les definicions donades a classe sobre la coherència, la cohesió i l’adequació, més tard parlo sobre el visionat del Dr. Guillermo Orozco i explico les idees principals extretes a classe o per últim faig l’anàlisi dels diversos anuncis visionats aquell dia.
4-    Composició escrita i Descripcions, ja que la passada entrada va ser sobre el codi oral i escrit, aquesta tracta només sobre l’escrit on explico com està formada una composició i les parts i processos que aquesta té. Per últim hi ha les descripcions de les diverses cançons escoltades a classe i la petita descripció que vàrem fer desprès de sentir-les.
5-    Exposicions de qui ets tu, he fet una entrada on es posa en pràctica allò explicat a l’assignatura.
6-    Recitacions i exposicions publicació digital i identitat i territori, aquesta entrada té a veure amb aplicar a la pràctica tot allò après a les dues assignatures.  

Pel que fa a l’assignatura de GITIC, hem après:
1.    Utilitzar el Google Chrome i Reader,
2.    Els documents de google
3.    El Prezi
4.    Els marcadors socials (Mister Wong)
5.    El Movie Maker
6.    L’Audacity
7.    El CmapTools
8.    El Google Sites
9.    L’Scratch
10.  El Pearltrees

En definitiva, puc dir que durant aquest semestre he après moltes coses i la majoria les he dut a la pràctica. Pel que fa Coed, m’ha permès expressar-me amb més claredat, no posar-me tant nerviosa i aprendre consells pràctics per alhora de fer exposicions i això ho extret del llibre que se’ns ha fet llegir(Com parlar bé en públic). Pel que fa Gitic, he après nous programes que no sabia ni que existien i que són molt útils per fer presentacions, per tenir emmagatzemada certa informació i que de cara un futur seran eines que de ben segur que hauré de fer servir. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada